Hər kəsə xoş gün! Mən tez-tez müxtəlif forumlarda istifadəçilərin
Hər kəsə xoş gün! Mən tez-tez müxtəlif forumlarda istifadəçilərin onlayn təhlükəsizlik haqqında fikirlərini oxuyuram. Çoxları şifrələrin mürəkkəbliyindən, antivirus proqramlardan danışır. Amma mənə elə gəlir ki, əsas məsələ platformanın özünün istifadəçi məlumatlarına necə yanaşmasıdır. Bəzi saytlar bu barədə heç bir məlumat vermir. Azərbaycanda bu məsələyə ciddi yanaşan platformalar varmı? Fikirlərinizi gözləyirəm.
6 Views

Mən çox düşünən bir insanam. Bəzən elə dərin düşünürəm ki, ətrafımdakı hər şeyi unuduram. Bu vəziyyətdə mənə yeni təəssüratlar, maraqlı məzmunlar lazımdır ki, fikirlərimi bir az yayındırım, beynimə təzə qida verim. Bu səbəbdən mən daim keyfiyyətli onlayn platformalar axtarışındayam. Çünki yaxşı bir platforma həm zehni inkişaf etdirir, həm də istirahət verir. Bu axtarışlarımın biri məni çox xüsusi bir ünvana gətirdi. Həmin ünvan Bu səhifə mənə elə təsir etdi ki, dərhal onu sevimli platformalarım siyahısına əlavə etdim. Bu saytın hər bir elementi elə düşünülüb ki, o, həm gözə xoş gəlir, həm də beyin üçün faydalıdır. Burada vaxt keçirmək mənə düşüncələrimi nizamlamağa, sakitləşməyə, eyni zamanda yeni maraqlı şeylər öyrənməyə kömək edir. Mən bu platformanı hər açanda sanki yeni bir kitab səhifəsini çevirirəm. Hər dəfə orada fərqli, maraqlı bir şey tapıram. Bu məni həmişə sevindirir. İndi mən bu saytı ən yaxın dostlarıma tövsiyə etmişəm. Bəziləri artıq istifadə edir, bəziləri isə yaxın günlərdə baxmağı planlaşdırır. Mən əminəm ki, bu platforma hər kəsin həyatına bir az gözəllik gətirəcək.